Download
Oxybench handleiding Particulier
Oxybench Nederlands
Handleiding Freeair oxybench - particuli
Adobe Acrobat document 2.5 MB

Waarschuwingen en aandachtspunten voor gebruik Oxybench:

 

 

•      Voor een goede werking vereist uw concentrator onbelemmerde ventilatie. De ventilatiepoorten bevinden zich achterop het apparaat, onderaan en bij het luchttoevoerfilter aan de zijkant. Houd het apparaat op ten minste 15 tot 30 cm afstand van muren, meubilair en met name gordijnen die een goede luchtstroom naar het apparaat zouden kunnen belemmeren. Plaats de concentrator niet in een kleine afgesloten ruimte (zoals een kast).

•      De beschermkappen van dit apparaat niet verwijderen. Onderhoud moet worden verricht door een door Freeair erkende monteur.

•      De door deze concentrator gegenereerde zuurstof is aanvullend en mag niet worden beschouwd als levensreddend of levensonderhoudend. Onder bepaalde omstandigheden kan zuurstoftherapie gevaarlijk zijn; alle gebruikers dienen advies in te winnen alvorens dit apparaat te gebruiken.

•      Zuurstof versnelt het ontbrandingsproces aanzienlijk en moet uit de buurt van hitte en open vuur worden gehouden.

Niet geschikt voor gebruik in de nabijheid van brandgevaarlijke stoffen.

•      Niemand (inclusief uzelf ) mag roken in de buurt van de concentrator tijdens gebruik van het apparaat; ook open vuur moet uit de buurt worden gehouden.

•      Gebruik geen olie of vet op de concentrator of de bijbehorende onderdelen: deze stoffen kunnen in combinatie met zuurstof de kans op brandgevaar of persoonlijk letsel sterk verhogen.

•      Gebruik de zuurstofconcentrator niet als de stekker of de voedingskabel beschadigd is. Geen verleng-snoeren of elektrische adapters gebruiken.

•      Reinig de concentrator niet terwijl de stekker in het stopcontact is gestoken.

•      Gebruik van het apparaat bij een spanningswaarde, LPM-waarde, vochtigheidsgraad en/of hoogtewaarde hoger dan of buiten het aangegeven bereik kan het niveau van zuurstofconcentratie verlagen.

 

Contact Nederland

 

Oxybench™ 

Freeair B.V.

Dorpsstraat 207

6741AH Lunteren 

Info@oxybench.com

KvK: 93881916

BTW:  NL866559668B01 

IBAN: NL73KNAB0256236313

Tel: 06 20 99 60 60

Contact Belgie

 

Oxybench™ 

Jana de Vliegher

Fretaloplaan 6

9140 Temse

Tel: 0478 354 382

Jana@oxybench.com

Veilig afrekenen via